Onze filosofie is simpel: Ontzorgen

Met onze expertise, de aan ons geschakelde know-how van partners en ons uitgebreide netwerk zijn we niet alleen in staat om efficiënt te werken, maar streven we er ook naar om deze speelse vreugde te integreren in onze dienstverlening. Dit zorgt voor een naadloze en verrijkende ervaring voor al onze klanten, waarbij we hen herinneren aan het belang van het vinden van vreugde in de kleine dingen, net als de tijdloze charme van speelgoed in een kinderwereld.

Wie zijn wij?

Mark Swinkels

Mede-Eigenaar

Tommy Vermeulen

Mede-Eigenaar

Bij RM Totaal BV, geleid door Mark Swinkels, Tommy Vermeulen en Rob Visser, staat uw gemoedsrust centraal. In een tijd waar de markt verzadigd is met aanbieders, maar echte service vaak ver te zoeken is, bieden wij een verademing. Het is een tijd waarin bedrijven beloven er voor u te zijn, maar in werkelijkheid vaak tekortschieten wanneer u ze het meest nodig hebt. In deze wirwar van opties, tijdsbestekken en keuzes, herkennen wij de behoefte aan duidelijkheid en ondersteuning.

Woontotaalservice is geboren uit deze visie. Het is niet slechts een dienst, maar een belofte om u volledig te ontzorgen. Wij begrijpen dat geen enkel bedrijf dit in zijn eentje kan bewerkstelligen. Daarom werken we samen met gelijkgestemde partners die onze visie delen en samen met ons deze belofte aan u willen waarmaken.

Samenwerking is onze kracht. U, als onze gewaardeerde relatie, staat in het middelpunt van deze samenwerking. Wij streven naar een situatie waarin iedereen wint: u ervaart de rust en het vertrouwen dat alles geregeld wordt, terwijl wij onze expertise inzetten om dat te garanderen. Met korte communicatielijnen, hechte samenwerkingsverbanden en een schat aan expertise, zijn wij ervan overtuigd dat wij u volledig kunnen ontzorgen.

Woontotaalservice wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • RM Totaal,
  • Checkmijnhuis
  • De Tegelboulevard
  • Go Beveiliging,

Wilt u ook genieten van zorgeloos wonen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.